Z dvema zmagama na vrh lestvice

V nedeljo 14.1., smo z ekipo u11 v Mojstrani nadaljevali s tekmami v državnem prvenstvu. Po prvem nepričakovanem “ogrevanju in ohlajanju” v Kranju, smo do časa prispeli na prvo tekmo. Nasprotniki so bili domačini, ki so do nedelje držali prvo mesto na lestvici. Naši fantje so lepo začeli in tudi povedli. Prvi polčas je tako pripadel Žirovcem. V drugem polčasu so se zbudili tudi domačini in hitro rezultat izenačili na 4:4. Žirovci pa se takrat nismo predali, ampak so fantje močno stisnili v obrambi in niso več dopustili, da bi nasprotniki zadeli. Iz lepih akcij so zadeli še pet lepih zadetkov in na koncu zmagali z rezultatom 9:4.

V drugi tekmi smo se pomerili s “sosedi” – polansko bando. Tekma je bila dokaj enosmerna. Najvišja razlika je bila že pri vmesnem rezultatu 6:0, ampak so Polanci po našem avtogolu še enkrat zadeli in tekma se je končala z rezultatom 6:2. Fantje so tako prevzeli vodstvo na lestvici, kar so potrdile tudi ostale tekme, ki so se končale s presenetljivimi rezultati, med katerimi so prevladovali remiji.

Odigrali smo prvi turnir v celotni postavi, kar se je tudi pokazalo na igrišču. Glavni igralci v nedeljskemu dopoldansko-razvedrilnemu programu pa so bili: Juš Burjek, Martin Lavrenčič, Mai Kolerič, Jean-Marc Kosmač, Matevž Bogataj, Lovrenc Kokelj ter prvič med starejšimi Taj Tinauer, ki se je izkazal tudi z zelo lepim zadetkom.