Novo točko je odnesel kazenski strel

Facebook
Twitter
LinkedIn

Na Vrhniko smo kljub zdesetkani postavi prispeli z zmagovito miselnostjo in aktualnim prvakom pokazali, da ne bomo zlahka prodali kože. Z disciplinirano obrambno igro nismo dopuščali, da bi nasprotniki zlahka prihajali do strelov in s prekinitev poizkušali ogroziti vrata gostiteljev. Zelo razpoložena je bila prva napadalna trojka Kopač – Krolnik – A. Kavčič, ki je s hitrimi protinapadi prihajala do dobrih priložnosti in dvakrat tudi zadela.

net_blog

V golu pa je blestel Uroš Bernik, ki je nemalokrat atraktivno posredoval in poskrbel za pravo poslastico za navijače. 7 minut pred koncem smo vodili z 2:1 in je že kazalo na presenečenje, a so nato Borovničani zadeli v igri z igralcem več, dobrih 5 minut kasneje pa je zaradi prekrška Šnebergerja pred našim golom glavni sodnik dosodil kazenski strel, ki ga je Rok Korošec tudi zadel. V zaključku tekme sta sodnika izključila igralca Borovnice, tako da smo do konca tekme napadali z igralcem več, a nam kljub številnim poizkusom ni uspelo zadeti.

Borovnica – Žiri 3:2 (0:0 ; 1:1 ; 2:1)

Strelca: Anže Kavčič in Jaka Kopač

V naslednjem krogu nas čaka ekipa FBK Olimpija, ki jo bomo kot prvo gostili v letošnji sezoni.  10. novembra ste navijači lepo vabljeni v Modro dvorano v Idriji ob 16h 😉