Iz Borovnice s polovičnim izkupičkom

Naši najmlajši floorballisti so preteklo nedeljo odigrali prvi turnir v sezoni. Dopoldanske ure so bile v znamenju igralk in igralcev mlajših od 11 let, naši so sezono otvorili proti lanskoletnim prvakom iz Škofje Loke – Insport A. Tekma je bila do zadnje tretjine zelo izenačena, na koncu pa so dve točki z rezultatom 7:5 osvojili mladi igralci Insporta. Proti Borovnici je ekipa letos že zaigrala na prijateljski tekmi v OŠ Žiri, kjer so z rezultatom 5:5 in 9:4 zmagali gostje. V nedeljo pa so fantje in dekle izkoristili veliko več priložnosti kot na prijateljski tekmi in zmagali z rezultatom 12:5.

Popoldne so bili na vrsti boji ekip, mlajših od 15 let. Glede na videno, smo lahko zadovoljni nad napredkom podmladka, saj so nekatere ekipe prikazale zelo kakovosten floorball. Kadetje so sezono prav tako otvorili proti lanskoletnim prvakom iz Škofje Loke. Nasprotniki so pokazali svojo kvaliteto in izkoristili tremo ter nezbranost naših fantov, ki so na trenutke vseeno odigrali zelo dobro a premalo za kakšen preobrat. Na koncu je bil rezultat 17:2. Na drugi tekmi pa je dekliška ekipa iz Borovnice morala priznati premoč našim fantom, ki so tekmo dobili s 17:1.

U15Ekipa U11 po prvem turnirju zaseda 3. mesto, U15 pa so uvrščeni na 4. mesto.

Naj še omenim, da bo naslednji turnir potekal 19.1.2014 v telovadnici OŠ Žiri. Za letos smo tako končali s tekmovanji v vseh selekcijah zato Vam, preden se poslovimo, vsem voščimo lepe praznike in srečno ter uspešno novo leto 😉