Mladi floorballisti v Mojstrani do novih točk

U 11V nedeljo je bil na sporedu tretji turnir mladinskih selekcij U11 in U15. Tokrat so se mladi fantje in dekle odpravili v Mojstrano, kjer sta obe ekipi odigrali po dve tekmi. V dopoldanskih urah so floorballisti, mlajši od 11 let na dveh zaporednih tekmah osvojili vse štiri točke. Na prvi tekmi so bili s 10:4 boljši od škofjeloškega Insporta B, nato pa so bili uspešni še proti ekipi FBK Olimpija/Polanska banda z 12:3 tako da po treh turnirjih zasedajo odlično drugo mesto. 

U 15Popoldne so bili na sporedu boji floorballistov, mlajših od 15 let. Na tekmi proti Polanski bandi so fantje z nekaj smole srečanje izgubili s 7:5, a so dokazali, da so letos še vedno v boju za visoka mesta. Proti borbeni dekliški ekipi iz Borovnice pa so fantje zopet zmagali, tokrat z rezultatom 12:3. Na lestvici tako s 6. točkami zasedajo 4. mesto in so še vedno v boju za nastop na zaključnem turnirju najboljših štirih ekip.

Obema ekipama čestitamo za odlične rezultate, poleg tega pa vabimo vse starše in navijače, da se jim naslednji teden pridružijo v Škofji Loki (dvorana Poden), kjer bo na sporedu 4. turnir.

Razpored:
10:20 FBC Žiri – FBC Borovnica U11  ; 10:20 FBC Žiri – ŠD Zelenci Kr. Gora U15

11:40 ŠD Zelenci Kr. Gora U11 ; 11:40 FBC Žiri – FBK Insport B U15