Kdo bo zmagovalec TrimLige? (anketa)

resized68ANKETA: https://www.1ka.si/a/57305

TrimLiga se približuje koncu, v petek nas tako čaka poslastica sezone, ko bomo dobili svežega prvaka, zanimivo pa bo tudi v preostalih bojih za tretje, peto in sedmo mesto.
Prejšnji teden so ekipe odigrale druge polfinalne tekme, ki so z majhnimi razlikami v zadetkih napovedovale trde boje do zadnjega piska. Tako je tudi bilo, videli pa smo le en preobrat, ostali so zadržali rezultatsko prednost iz prvih polfinalnih tekem. KŽŠ je z remijem (6:6) obdržal prednost štirih zadetkov proti ekipi EKO-Pristan, Žogec-Volerija je še drugič premagala novince Ambasada mladi (6:5). Za peto mesto se bosta tako udarila KŽŠ in Žogec-Volerija, za sedmo pa Ambasada mladi ter EKO-Pristan.

Vstopnice za finale so si priigrali igralci Kamškov in Anžončkov, ki pa na zadnji tekmi niso imeli lahkega dela. Kamški so vodstvo treh zadetkov iz prve tekme komaj obdržali, saj so se igralci Ambasade dobro borili do konca, na koncu bili z zmago vseeno za zadetek prekratki. Anžončki so lovili zaostanek enega zadetka in že prišli v lepo vodstvo, vendar so na koncu igralci Blapntafa pritisnili in izsilili kazenske strele. Odlični Primož Mlinar je svoja vrata zaklenil, Anžončki pa so se zopet veselili nove uvrstitve v finale. Za tretje mesto se bosta pomerili ekipi Blapntaf in Ambasada.

Medsebojne tekme petkovih parov:

Ambasada mladi – EKO-Pristan 2:0* (10:6 in 7:4)
Žogec-Volerija – KŽŠ 0:2* (2:4 in 3:6)
Blapntaf – Ambasada 2:0* (7:5 in 5:0 b.b.)
Anžončki – Kamški 0:2* (4:5 in 4:6)

*število zmag ; b.b. … brez boja

Na tem naslovu lahko napoveste zmagovalce in osvojite navijaško majico ALL STARS 2015. S tem vas tudi vabimo na naslednji dogodek, ki se bo odvijal v petek 6.3. od 19. ure naprej v OŠ Žiri. Igralci, ki nastopate v TrimLigi imate možnost, da nastopate na All stars 2015, prijavite pa se Roku na mail mlinar.rok@gmail.com.

Lepo vabljeni 😉