Kamški prvaki TrimLige

DSC_0693V petek smo zaključili s tekmovanjem v TrimLigi in dobili novega zmagovalca. To je ekipa Kamški, ki je v finalu premagala Anžončke z rezultatom 4:1 in tako vpisala drugi naslov v 22-letni zgodovini tekmovanja.

Zaključni del sta otvorili ekipi Ambasada mladi in  EKO-Pristan ter ogreli številčno publiko z dramatičnim zaključkom, saj so zmagoviti zadetek Tineta Logarja za zmago Ambasade mladi videli 3 sekunde pred koncem tekme. Tesno je bilo tudi v tekmi za 5. mesto, kjer so Žogec-Volerija premagali KŽŠ za zadetek razlike. Sledila je tekma za 3. mesto, igralci Ambasade so v prvem polčasu igrali zelo dobro, nato pa popustili in naredili preveč napak v obrambi, kar so Blapntaf znali izkoristiti. V finalu se je izkazal vratar Blaž Kavčič, ki je blestel tako v obrambi kot v napadu. Kljub prednosti v posesti žogice Anžončki niso znali najti prostora za žogico v golu, napadalnejša igra pa jih je uspavala v obrambi, kar so Kamški uspeli kaznovati. DSC_0595

Ambasada mladi – EKO-Pristan 5:4
Žogec-Volerija – KŽŠ 3:2
Blapntaf – Ambasada 10:3
Kamški – Anžončki 4:1

Na koncu smo podelili pokale za najboljše tri ekipe, za najboljšega vratarja Blaža Kavčiča (30% glasov po mnenju igralcev lige) in najboljšega strelca Anžeta Šnebergerja (45 golov).

1. Kamški
2. Anžončki
3. Blapntaf
4. Ambasada
5. Žogec-Volerija
6. KŽŠ
7. Ambasada mladi
8. EKO-Pristan
9. KTM-R2R