Kadeti brez točk iz Borovnice

Facebook
Twitter
LinkedIn

DSC_0481Leto 2015 smo s floorball tekmovanji zaključili tudi v mladinskih selekcijah. Na zadnjem decembrskem turnirju v Borovnici so nastopili kadeti, ki so morali priznati premoč fizično močnejšima ekipama Polanske bande in Olimpije A.

Favorizirana Polanska banda se na začetku tekme ni ravno izkazala, saj so naši fantje zelo dobro ustavljali hitre napadalce. Zasluženo so prišli tudi do vodstva preko Kopača, a se je prednost do konca polčasa izničila, Polanci so na odmor odšli z minimalnim vodstvom. V drugem polčasu je želja po zadetku prinesla preveč napak v obrambi, kar so izkušenejši Polanci uspeli kaznovati.

Polanska banda – Žiri 6:1

Prva ekipa Olimpije je hitro povedla in si s hitro in kombinatorno igro priigrala lepo prednost. Našim borcem je nekoliko padla motivacija, saj je težko priigrane priložnosti vselej reševal nasprotni vratar. Tudi naš Jan je nekajkrat zelo lepo posredoval, a vseeno ni mogel preprečiti visokega poraza.

Olimpija – Žiri 8:0

Naši fantje odhajajo v novo leto z 1 točko, ki so jo dosegli po remiju z Borovničani. Mlada žirovska ekipa si zasluži vse pohvale za pristop, ki ga kaže na tekmah. Kljub temu, da fantje igrajo proti starejšim igralcem in igralkam, ne pokažejo kančka strahu in se zelo dobro upirajo. Pridobljene izkušnje bo v prihodnje potrebno nadgraditi, potem bodo prišle tudi točke v kar trenerji ne dvomimo.