All star večer ponovno navdušil

DSC_0247

V petek smo se še zadnjič v tej sezoni v telovadnici v Žireh zbrali igralci Žirovske floorball trim lige. Kot se za vrhunske lige spodobi smo tudi mi organizirali večer vseh zvezd. In to že 7. zapored. Nekaj minut čez 7 uro zvečer se je vse začelo. Tokrat smo bili priča res napetemu turnirju saj se je skoraj polovico tekem končalo z zmago ene ekipe za en sam gol ali pa brez zmagovalca. Branilci lanskega naslova, igralci Dobračeve so bili tudi letos najštevilčnejši, a jim zmage ni uspelo obraniti. Letos smo bili priča tudi temu, da nobena ekipa ni končala brez zmage. Skupna zmaga in s tem nova zvezdica pa je pripadla ekipi Nova vas – Račeva, ki so tako zmagali že 4.

Jezera : Pod griči 5:0
Center : Nova vas – Račeva 4:4
Dobračeva : Stare Žir 3:2
Dobračeva : Nova vas – Račeva 2:3
Stare Žir : Pod griči 4:2
Jezera : Center 6:2
Pod griči : Center 2:3
Dobračeva : Jezera 4:2
Stare Žir : Nova vas – Račeva 1:3
Pod griči : Dobračeva 5:0
Nova vas – Račeva : Jezera 2:2
Center : Stare Žir  5:2
Center : Dobračeva 5:2
Nova vas – Račeva : Pod griči 2:1
Jezera : Stare Žir 2:2

Med samim turnirjem smo poskrbeli tudi za gledalce, ki so se tako lahko poskusili v nagradni igri. Nagrade je priskrbel naš najnovejši sponzor, podjetje Jernejles, za kar se jim najlepše zahvaljujemo.

 DSC_0157  DSC_0142  DSC_0143
 1. mesto: Nova vas – Račeva  2. mesto: Center  3. mesto: Jezera
 DSC_0140  DSC_0141  DSC_0032
 4. mesto: Dobračeva  5. mesto: Stare Žir  6. mesto: Pod griči

Za uspešen zaključek še ene sezone trim lige, pa si pohvale zaslužijo tudi vsi ki so kakor koli pripomogli h temu da se je sezona pripeljala do konca.

Se vidimo naslednjo sezono!