S šestimi igralci enostavno ne gre!

V soboto smo se člani odpravili na Vrhniko, kjer smo proti Borovnici odigrali še zadnjo tekmo letošnje sezone. Tokrat se nas je na tekmo podalo samo šest. Takoj smo vedeli, da je pred nami misija nemogoče.

Zaradi pomanjkanja igralcev smo se odločili,da se bomo v obrambi postavili bolj nazaj in čakali na morebitne protinapade. Toda izkušeni Borovničani so kljub zelo obrambni igri hitro zadeli. Tako so domačini narekovali tempo skozi celotno srečanje. Prvič nam je uspelo zadeti šele pol minute pred koncem prve tretjine, ko je po podaji Kavčiča žogico v gol poslal Petrovčič.

Zaradi pomanjkanja kondicije, so Borovničani zadevali kot po tekočem traku. Žirovci nismo našli recepta kako ustaviti hiter in uspešen Borovniški napad. Borovničani so nam tako do konca tekme nasuli kar 19 golov. Tekma se je končala z rezultatom 19:4.To je bila zadnja tekma članov v tej sezoni. Najboljše 4 ekipe pa se že pripravljajo na končnico.

UNIHOC Borovnica – FBK Žiri 19:4 (6:1; 7:1; 6:2)

Strelci: Petrovčič (1+1), Kavčič B. (1+1), Jelenc (1+1), Kavčič M. (1+0)

V nedeljo pa je v Škofji Loki potekal turnir kategorij U9 in U13. V kategoriji do 9 let so varovanci Mlinarja  izgubili proti ekipi Borovnice in Zelencev, z 13:2 pa so premagali domači Insport. Na drugi strani telovadnice pa so fantje do 13 let visoko premagali drugo ekipo Olimpije nato pa v izdihljaju tekme popustili proti Polanski bandi in izgubili z 5:4.