SUPER NEDELJA

Za mlajšimi selekcijami našega kluba je ena najuspešnejših nedelj v zgodovini kluba. Že zjutraj so se najmlajši, torej selekcija U9, odpravili v Škofjo loko, kjer so se udeležili 2. turnirja v sezoni. Potem ko so na prvem turnirju osvojili 6 točk, so tokrat storili še korak več in na 4 tekmah dosegli 4 zmage, ter tako osvojili vseh 8 možnih točk. Za borbeno igro velja pohvaliti vse fante in punci, v dvorani Poden so igrali Lovrenc, Mai, Tai, Tomaž, Krištof, Jakob, Ava in Lana, ter tudi trenerja Miha Mlinarja in številčne žirovske navijače, ki so glasno spodbujali naše fante in jim pomagali do zmage.

Rezultati so bili sledeči:
FBC Žiri : ŠD Zelenci 7 : 3
FBK Insport : FBC Žiri 4 : 10
ŠD Zelenci : FBC Žiri 3 : 4
FBC Žiri : FBK Insport 5 : 2

Kasneje pa so v Žireh turnir odigrali še malo starejši fantje, kategorija U13. Na tokratnem turnirju smo videli dva lokalna derbija. Dvakrat so nam nasproti stali fantje in dekleti iz sosednjih Poljan. Tudi v Žireh so fantje pokazali odlično igro, ter na dveh tekmah slavili dve zmagi. Trener Blaž Kavčič je fante odlično pripravil, tako da je številčna publika, ki se je zbrala v Žirovski telovadnici lahko uživala v odličnem floorballu in tako malo pripomogla k super vzdušju.

Rezultata:
FBK Polanska banda : FBC Žiri 2 : 7
FBC Žiri : FBK Polanska banda 8 : 4
Igrali so: Tine Beovič (vratar), Rok Mrovlje(2+3; 2 min), Miha Poljanšek(0+2), Tine Kramparšek(1+1), Juan Kavčič(1+1), Janez Naglič(5+1), Nejc Kavčič(4+3; 2 min), Matija Frelih(1+0)

Vsekakor si mladi floorballisti in floorbaliske zaslužijo velike pohvale, saj so na 6 tekmah dosegli 6 zadetkov.