DVE TEKMI, DVE LEPI PREDSTAVI

V nedeljo, 19.11. se je v Borovnici odvil 2. turnir selekcije U11. Ravno, ko se je dobro pokazalo sonce in smo hoteli biti kje drugje, smo že igrali tekmo proti Polanski bandi… ampak se je splačalo! čas, ko je namenjen popoldanskemu počitku je naredil “tasvoje” in močno vplival na igro obeh ekip. Nekoliko “zaspana” igra na obeh straneh, ampak lepih 6 zadetkov je bilo dovolj za nasprotnikove 3.
Po kosilu, druženju, kavici, pomfriju s kečapom ali obratno… pa smo se podali še v tekmo z InSportom iz Škofje Loke. Imeli smo kratko klop in smo se odločili hraniti moči in malce manj teči, ampak več podajati… Kapo dol vsem šestim fantom (Juš Burjek- prispeval je največ zadetkov in tudi lepih obrambnih nalog, Martin Lavrenčič- tokrat tekel v vlogi napadalca, Jean-Marc Kosmač- virtuoz backhand podaje, Mai Kolerič- mimo katerega se zlepa ne pride, Lovrenc Kokelj- z odličnimi driblingi in obrambami nadigral nasprotnikov napad, An Jesenko- ki se je lahko veselil svojega prvega zadetka), so povsem upoštevali navodila in zares prikazali igro, ki jo je bilo užitek gledati. Brez napake v obrambi, podaje, ki so prehitevale nasprotnikove noge in lepi streli, so celotno ekipo dvigali v samozavesti skozi tekmo. Zares lepa predstava z zmago 7:4, skozi oči trenerja in verjetno tudi staršev pa tudi dokaz, da delamo dobro in tudi fantje v tem uživajo. Naslednji turnir je v Žireh, 10. 12. 2017, kamor že vsi lepo povabljeni za podporo mladim floorballistom.
Še prej pa nas v Žireh že naslednjo nedeljo ob 12:30 pričakujejo najmlajši slovenski floorballisti, kjer spet lahko pričakujemo lepe predstave rumeno-modrih fantov in punc. Vabljeni!