Anketa za igralce Trimlige

Pred razpisom nove sezone Trimlige smo pripravili anketo za vse igralce. S pridobljenimi podatki, želimo dobiti informacije in prilagoditi tekmovanje trenutnim razmeram.

V letošnji sezoni smo glede na situacijo s covid-19 pripravili dve različici tekmovanja. Odvisno od rezultatov ankete, bomo optimizirali razpored in se prilagodili večini.

DOSTOP DO ANKETE: https://forms.gle/FahqjS1wWVyvMXSN8

Dva načina izvedbe

Oba načina nas omejujeta s PCT pogoji.

1. Uvedemo klasično ligaško tekmovanje v dvokrožnem sistemu z zaključnim delom (za tiste, ki ne izpolnjujejo pogoj PC, mora biti opravljeno vsakotedensko testiranje HAG/PCR)

2. Uvedemo turnirski način v dvokrožnem sistemu v 4 sklopih (petek in sobota) + zaključni turnir. V tem primeru bi vsaka ekipa odigrala 2-4 tekme na turnir. Prednost turnirskega načina je, da se je potrebno testirati zgolj petkrat (oz. do ukinitve pogojev), saj test velja 48 ur. Turnirje bi izvedli 1x mesečno: novembra, decembra, januarja, februarja in zaključek v marcu.

Rekreacija

Za vse člane letos nudimo možnost obiska rekreacije. Potekala bo enkrat tedensko ob večernih urah. Na voljo sta dva termina:

  1. Petek od 20:00 – 21:30
  2. Nedelja od 19:00 – 20:30

Za vsak obisk bomo pobirali 3€/osebo, igrali bomo velik floorball (20×40) s 5 igralci v polju in vratarjem.

All stars

Letos želimo nadaljevati tudi s tradicionalnim All stars tekmovanjem. Dogodek bo na sporedu po koncu finalnega ligaškega dela, predvidoma konec marca.

Hvala za sodelovanje in upamo, da se kmalu spet srečamo na igriščih !