V Žiri prihaja slovenska reprezentanca

Pred nami je pester vikend tekem v dvorani Žiri. Danes bo na sporedu nov krog žirovske Trimlige, v nedeljo pa nas čaka dvojni program – najprej reprezentančna tekma med Slovenci in Madžari, kasneje mladinski turnir selekcij U9.

Trd boj za končnico Trimlige

Trimliga se nadaljuje s tremi zanimivimi pari. Za trd uvod bosta poskrbeli trenutno najvišje postavljeni ekipi v ligi – Pristan in Blapntaf. Polžončki se bodo skušali oddolžiti za presenetljiv poraz študentom, z zmago bi še ohranili upe za nastop v polfinalu. Brezimenski so zadnjo tekmo proti Ambasadi jr. izgubili brez boja. Kako pa bo tokrat?

20:00 / Pristan vs. Blapntaf
20:40 / Polžončki vs. KŽŠ
21:20 / Ambasada jr. vs. Brezimenski

Prvič v Žireh se bo predstavila reprezentanca

V nedeljo dopoldne bo za marsikaterega Žirovca – poznavalca, ljubitelja ali igralca floorballa – zanimiv trenutek. Prvič v zgodovini, po 30. letih floorballa pri nas, se bo v našem kraju odigrala tekma velikega floorballa. Z novo dvorano smo pridobili pogoje, da se nam predstavi reprezentanca Slovenije, ki se pripravlja na kvalifikacijski ciklus za nastop na SP v Švici konec leta 2022. Proti Sloveniji se bo ob 10:00 zoperstavila reprezentanca Madžarske. Vstop v dvorano je prost, pogoj za ogled je le veljaven PCT, ki ga bomo striktno preverjali.

Lepo vabljeni!

Nadaljuje se tekmovanje mladinskih selekcij U9

Po decembrskem odpovedanem turnirju v Kranjski Gori zaradi velikega števila karanten med otroki, se nam v tem nepredvidljivem obdobju zaenkrat nasmiha sreča. Prva tekma se bo pričela ob 12:30.

12:30 / Zelenci Kranjska Gora vs. Žiri
13:15 / Polanska banda A vs. Polanska banda B
14:00 / Polanska banda A vs. Žiri
14:45 / Zelenci Kranjska Gora vs. Polanska banda B
15:30 / Zelenci Kranjska Gora vs. Polanska banda A
16:15 / Žiri vs. Polanska banda B

Vstop je, tako kot smo že vajeni, mogoč pod pogoji PCT.