Vabimo nove člane

Facebook
Twitter
LinkedIn
Z marcem smo floorballisti rezervirali dodaten termin za treninge - Za tiste, ki želijo nadgraditi svoje znanje v floorballu in za nove mlade navdušence, ki bi se nam želeli pridružiti pri igranju.

Z marcem smo floorballisti rezervirali dodaten termin za treninge – Za tiste, ki želijo nadgraditi svoje znanje v floorballu in za nove mlade navdušence, ki bi se nam želeli pridružiti pri igranju.

Kdaj?

Treningi za nove člane bodo potekali vsako sredo od 17:00 – 18:30.

Kje?

V novi športni dvorani v Žireh, Jobstova cesta 22a.

Komu so treningi namenjeni?

Za deklice in dečke, ki obiskujejo prvi ali drugi razred osnovne šole.

Kaj potrebujem za svoj prvi trening?

Obvezno opremo predstavljajo kratke športne hlačke in majica ter čista športna obutev. Če floorball palice nimate, jo z veseljem posodimo. S seboj naj ima otrok še flaško z vodo. To je vse.

Kakšna je cena za treninge?

Do konca letošnje sezone je vadnina 5€/mesec. Ob prvem obisku bodo starši prejeli informativno brošuro, po nekaj treningih pa se bomo dogovorili za vpis v klub. Seveda, če bo otrokom floorball všeč.

Za prijavo nam pišite na fbc.ziri@gmail.com (vnesite ime in priimek otroka, letnico rojstva in vpišite kontakt – mail in tel.). Če imate še kakšna dodatna vprašanja sem vam na voljo tudi na telefonu 070 625 611 (Anže).

Kje lahko kupim floorball opremo?

Za nakup kvalitetnih floorball palic znamke Fatpipe se lahko obrnete na Nejca Šego (031 352 430) s Podgore. Za naš klub ima pripravljene ugodne ponudbe. V Sloveniji si lahko opremo kupite tudi v trgovini Itaksport v bližini ljubljanskega BTC-ja.

Spremenjen urnik tudi za preostale selekcije

Po novem smo zaradi boljših prostorskih možnosti ponedeljkov (16:30-18:00) in sredin (17:00-18:30) termin načrtovali tako, da služita kot glavna termina. Petkov je opcijski in bo namenjen razvoju tehnike, atletskih sposobnosti ter preventive. Zaželjeno je, da otroci hodijo na vse treninge. Cena vadnine se letos ne spremeni.