Nemočni proti Borovnici

V soboto zgodaj popoldne smo odigrali še zadnjo letošnjo domačo tekmo, kjer smo enostavno morali priznati premoč nasprotniku Unihoc Borovnici.

fbc_ziri_1Vratar Bernik je moral že v prvi minuti pobrati žogico iz svojih vrat, saj so Borovničani od začetnega piska silovito pritisnili proti našim vratom in uspešno izvedli lepo akcijo. Gostje tudi v nadaljevanju niso popustili in držali hiter tempo igre, zaradi katerega nam je v ključnih trenutkih popuščala zbranost. Tudi mi smo imeli nekaj zrelih priložnosti a se izkušeni vratar Bajec ni pustil presenetiti. Po prvi tretjini so gostje že visoko vodili, v drugi pa so svojo prednost še močno povečali. Nabrali smo si veliko izključitev, sodnik je gostom dosodil tudi kazenski strel, ki ga borovniški kapetan ni uspel izkoristiti. Je pa njegovo napako popravil Kržič, ki je z igralcem več zadel 21 sekund kasneje. Prvi domači zadetek je padel v 46. minuti, zadel je mladi Kavčič Marcel. V zadnji tretjini smo igrali bolje, predvsem v igri z igralcem manj, dosegli pa smo še drugi zadetek in tako vsaj malo omilili končni rezultat s kar 15 zadetki razlike.

Žiri – Borovnica 2:17 (0:6 ; 0:8 ; 2:3)

Strelci: Kavčič Marcel (1+0), Jelenc Rok (1+1), Kužnik Jan (0+1)

Naslednja tekma bo v četrtek, 26.3. v dvorani vojašnice E. Peperko v Ljubljani proti ekipi Olimpije in poskušali popraviti vtis zadnjih slabših predstav.