Še zadnjič to sezono doma

Facebook
Twitter
LinkedIn

 

Še zadnjič to sezono smo v Žireh lahko spremljali floorball turnir za državno prvenstvo. Tokrat so se merili fantje in dekleta do 9 leta starosti.

Turnir sta odprli ekipi Zelenci KG in Polanska banda. Spremljali smo lahko napeto tekmo, ki so jo na koncu dobili Kranjskogorski Zelenci. V drugi tekmi smo že lahko spremljali naše najmlajše. Fantje in dekle so pokazali borbeno igro in kljub porazu proti Insportu, navdušili gledalce ter tudi trenerja Miha. Naša leto starejša ekipa se je nato pomerila z ekipo Zelencev Mojstrana A, ki so še enkrat več dokazali, da so letos najmočnejša ekipa v tekmovanju. Naši fantje in dekleta so tako zabeležili prvi poraz v sezoni. Pred naslednjo njihovo tekmo so se pomerili še Insport in Zelenci Mojstrana B. Po pričakovanjih so zmagali Ločani. Domači ljubitelji floorballa so spet prišli na svoj račun, ko je naša A ekipa igrala proti Zelencem iz Kranjske Gore. Pričakovali smo zmago in jo tudi dosegli, čeprav je ekipa tekmo začela rahlo negotovo. Predvsem dekleta so si prislužila pohvale trenerja Miha, navijači pa so bili več kot zadovoljni tudi s predstavo fantov. Predzadnjo tekmo so odigrali Zelenci Mojstrana med sabo. Pričakovano so visoko zmago zabeležili starejši fantje, ki so tako v prvih 6 tekmah te sezone dosegli 6 zmag. Zadnje dejanje popoldneva, ki se je počasi prevesilo v večer je bila tekma med mladimi Polanci in Žirovci. Naša B ekipa je pokazala borbeno igro, kar pa nažalost ni bilo dovolj za ugoden rezultat. Polanci so kaznovali nekaj napak v obrambi in dosegli na videz visoko zmago.

Za letošnjo sezono je za naše fante in dekleta igranja v domači dvorani pred domači gledalci konec. Vseeno pa jih do konca sezone čaka še kr nekaj turnirjev in upamo lahko da bodo še naprej nadaljevali z borbeno igro s katero so navdušili tokrat.